کتلت کدو | طرز تهیه کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات | کتلت کدو

daa9d8aad984d8aa daa9d8afd988 d8a8d8a7 d9bed986db8cd8b1 daa9d8a8d8a7d8a8db8c d988 d8b3d8a8d8b2db8cd8acd8a7d8aa 5c8a7c5ec2ea3 - کتلت کدو | طرز تهیه کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات | کتلت کدو

دکتر لیمو : کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات | کتلت کدو :

مواد لازم برای کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات

  • سرکه ۲ قاشق غذاخوری
  • کدو سبز ۱ عدد
  • پنیر کبابی ۵۰۰ گرم
  • گشنیز۲ قاشق غذاخوری
  • نعناع ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق چای خوری
  • آرد سوخاری قاشق غذاخوری
  • فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • پیازچه ۴ ساقه
  • زنجبیل به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • هویج ۲ عدد

طرز تهیه کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات

کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است. این کتلت متفاوت را با ترکیبی جدید و طعمی بی نظیر حتما امتحان کنید.

۱- هویج را پوست بگیرید و آن را رنده کنید.
۲- کدو و پنیر کبابی را رنده کنید.
۳- می توانید از ۲ تا ۴ عدد پیازچه استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید و ریز خرد کنید.
۴- برگ های گشنیز و نعناع را ریز خرد کنید.
۵- تخم مرغ ها را کمی با چنگال بزنید.
۶- فلفل چیلی را به صورت نازک حلقه حلقه کنید.
۷- از یک تکه ۲ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پوست آن را بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
۸- برای تهیه کتلت ها، رنده هویج و کدو را در آبکش بریزید، بر روی آن ها نمک بپاشید و برای ۵ دقیقه کنار بگذارید تا آب بیاندازند. سپس آن ها را روی دستمال حوله ای بریزید و فشار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
۹- ترکیب کدو و هویج، پنیر کبابی، پیازچه، گشنیز و نعناع را در ظرفی بریزید، به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
۱۰- تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۱۱- سپس آرد سوخاری را به سایر مواد اضافه کنید. مواد باید به اندازه ای چسبنده باشند که بتوان آن ها را فرم داد، اگر لازم شد آرد سوخاری بیشتری به آن اضافه کنید.
۱۲- مواد را به ۸ عدد کتلت به پهنای ۱ سانتی متر، یا ۱۶ عدد کتلت کوچک فرم دهید. برای این کار می توانید از قاشق استفاده کنید. یک قاشق پر از مواد بردارید و با دست آن را فشار دهید (تا اگر آب اضافی داشت، خارج شود). آن ها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
۱۳- در این میان، سس را آماده کنید. فلفل چیلی، زنجبیل، شکر، سرکه، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و به اندازه نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید، تا شکر حل شود. آن را بچشید و در صورت لزوم به آن چاشنی بیشتری اضافه کنید.
۱۴- ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید. مقداری روغن زیتون در آن بریزید و کتلت ها را در چند نوبت تا از هر دو طرف طلایی و ترد و مغز پخت شوند در آن بپزید.
۱۵- کتلت ها را داغ و با ۱ قاشق پر سس چیلی سرو کنید.

  سالاد ماکارونی | طرز تهیه سالاد ماکارونی با کلم بروکلی کبابی | سالاد ماکارونی

 


🔵 آدرس کوتاه پست :

🌐


قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

17 − یک =