کالری انواع برنج | مقدار و نوع | کالری انواع برنج

54 - کالری انواع برنج | مقدار و نوع | کالری انواع برنج

دکتر لیمو : کالری انواع برنج | مقدار و نوع | کالری انواع برنج :

غذاهای ایرانی با برنج تنوع بالایی دارند و هر کدام مقدار کالری مخصوص خود را دارد.

در حالت کلی کالری برنج به صورت زیر است :

نوع

مقدار کالری

برنج سفید پخته

یک کفگیر ۲۵۰

برنج سفید پخته

۱۰۰گرم ۱۲۰

برنج سفید خام

۱۰۰گرم ۱۳۰

برنج قهوه ای

۱۰۰گرم ۱۱۰

کالری سایر غذاها با برنج :

باقلاپلو

یكی از پلوهای رسمی ما ایرانی‌ها باقلاپلوست كه معمولا با مرغ، گوشت یا ماهیچه سرو می‌شود. این پلوی رسمی شامل باقلا سبز، برنج، روغن و شوید است. از آنجایی‌كه معمولا باقلا روغن به خود جذب می‌كند و ممكن است پلو خشك به نظر برسد، اغلب باقلاپلو را نسبت به سایر پلوهای مخلوط چرب‌تر درست می‌كنند. كالری مرغ، ماهیچه یا گوشتی كه همراه باقلا پلو مصرف می‌شود باید جداگانه محاسبه شود. در هر قاشق غذاخوری از باقلا پلوی ساده حدود ۴۰ كیلوكالری انرژی وجود دارد.

  کالری انواع آجیل | مقدار و نوع | کالری انواع آجیل

عدس پلو

یكی از غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها عدس پلوست كه شامل عدس و برنج است. عدس‌پلو حتی اگر ساده و بدون گوشت، مرغ یا كشمش هم مصرف شود، از لحاظ كیفیت تغذیه‌ای یك غذای كامل به حساب می‌آید. در هر قاشق غذاخوری عدس‌پلو حدود ۳۵ كیلوكالری وجود دارد. كالری كشمش و گوشتی كه همراه عدس‌پلو مصرف می‌شود، باید جداگانه محاسبه شود.


آلبالو‌ پلو

یكی از غذاهای رسمی و اصیل ایرانی كه البته ممكن است به سبب طعم شیرینش همه آن را دوست نداشته باشند، آلبالوپلوست. این غذای خوشمزه را می‌توان با مرغ یا گوشت قلقلی‌های كوچك سرو كرد. این پلو شامل آلبالو‌های پخته شده در شكر، برنج و روغن است. به سبب شكر استفاده شده در تهیه این غذا، كالری این پلو نسبت به سایر پلوهای مخلوط بالاتر است. در هر قاشق غذاخوری آلبالوپلو حدود ۵۰ كیلوكالری انرژی نهفته است.


لوبیاپلو

پلوی مخلوط بعدی، لوبیاپلو ست كه شامل پیاز، گوشت قرمز (تكه‌ای یا چرخ‌شده)، روغن، لوبیا سبز، رب گوجه‌فرنگی و برنج است. كالری پلوهای مخلوط برحسب میزان محتویات داخل پلو و روغن مصرف شده در آن، می‌تواند متغیر باشد اما به‌طور متوسط در هر قاشق غذاخوری از لوبیاپلو حدود ۳۰ كیلوكالری انرژی وجود دارد.

  کالری میوه ها | مقدار و نوع | کالری میوه ها

استامبولی پلو

یكی دیگر از پلوهای مخلوط رایج ما ایرانی‌ها استامبولی است كه شامل پیاز، روغن، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی تازه، برنج و گاهی گوشت می‌شود. این پلو یك غذای ساده است و زمانی‌كه در آن از گوشت قرمز هم استفاده می‌شود، از لحاظ كیفیت تغذیه‌ای، یك غذای كامل و مغذی به‌شمار می‌آید. در هر قاشق غذاخوری از استامبولی‌پلو حدود ۲۵‌كیلوكالری انرژی نهفته است.


🔵 آدرس کوتاه پست :

🌐


قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه + هشت =