مارسالای کینوا | طرز تهیه مارسالای کینوا

d8afd8b3d8aad988d8b1 d9bed8aed8aa d985d8a7d8b1d8b3d8a7d984d8a7db8c daa9db8cd986d988d8a7 5c86d64c9acea - مارسالای کینوا | طرز تهیه مارسالای کینوا

دکتر لیمو : مارسالای کینوا | طرز تهیه مارسالای کینوا :

قارچ مورد علاقه‌ی خود را برای این غذای خوشمزه انتخاب نمایید. زمانی که می‌خواهید قارچ مورد علاقه‌ی خود را انتخاب کنید، به دنبال قارچ‌هایی باشید که دارای ظاهری محکم و تازه باشد. سطح این قارچ‌ها باید خشک و صاف باشد. برای نگه‌داری قارچ‌ها می‌توانید آن‌ها را در بسته‌بندی اصلی‌اش قرار دهید و یا اینکه در یک کیسه کاغذی متخلخل و در یخچال نگهداری کنید.

  • زمان آماده سازی از شروع تا پخت: کمتر از ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای مارسالای کینوا :

  • دو قاشق غذاخوری جعفری تازه‌ی خرد شده
  • ۲۸۳ تا ۳۴۰ گرم قارچ تازه و خرد شده
  • یک سوم تا یک دوم پیمانه شربت مارسالا
  • یک چهارم پیمانه پیاز خرد شده
  • سه قاشق غذاخوری کره
  • یک هشتم قاشق چایخوری نمک
  • سه پیمانه کینوای پخته شده

طرز تهیه مارسالای کینوا :

۱٫کره را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ آب کنید.

  فریتاتای قارچ و اسفناج | طرز تهیه فریتاتای قارچ و اسفناج

۲٫پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا شفاف شود.

۳٫قارچ‌ها و نمک را به آن اضافه کنید. به مدت ۴ الی ۵ دقیقه تفت دهید .

۴٫شربت مارسالا را به آن اضافه کنید و در حرارت متوسط- زیاد به مدت ۳ الی ۵ دقیقه آهسته بجوشانید.

۵٫کینوای پخته شده را به آن اضافه کنید.

۶٫با جعفری تازه سرو نمایید .


🔵 آدرس کوتاه پست :

🌐


قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیست − 18 =